fbpx

Anders Husa – Årets Matblogger

Anders Husa har i løpet av kort tid etablert seg som en av de mest trafikkerte matbloggene i Norge. Under årets Vixen blog Awards ble han kåret til årets matblogger.

Andershusa.com har siden dag en vært opptatt av en god brukeropplevelse og ikke minst forstått tidelig at en rask side på både mobil og desktop er nøkkelen til den gode opplevelsen. Vi har sammen med Anders Husa hjulpet han skreddersy en blog som oppleves rask og intuitiv. Andershusa.com kjører en WordPress installasjon hostet og optimalisert hos Trafikkmaskin.

Norske bloggere er teknologisk bakpå

men ikke matbloggeren Anders Husa som bruker Trafikkmaskin til hosting, optimalisering og utvikling skriver NRK.no

Utklipp fra NRK.NO
Utklipp fra NRK.NO

I et intervju med Anders Husa hos NRK ble det uttalt at norske bloggere er teknologisk bakpå når det kommer til hosting, fart og brukeropplevelser, men Anders Husa var ett hederlig unntak. Med Trafikkmaskin som partner vil du alltid har tilgang til den nyeste teknologien og guider som hjelper deg optimalisere din blogg for søkemotorer og sosial distribusjon.

Les artikkelen på NRK.no her

Unik brukeropplevelse med hosting fra Trafikkmaskin og WordPress

Da Anders ville ha en egen kartfunksjon på sin blogg der kunder kunne oppleve hans Foodie Stories fordelt ut på ett kart tok vi selvfølelig utfordringen og utviklet Foodie Maps. 

Foodie Maps skulle fungere like godt på mobil som på desktop og utviklingskostnadene måtte være så lave som mulig. Vi vet hvordan det er å bygge en business fra bunnen og ingenting tar livet av en business raskere en store utgifter før pengene har begynt å rulle inn. Sammen med Anders utviklet vi en enkel med effektfull plugin til hans WordPress installsjon hostet hos Trafikkmaskin og etter lansering er karttjenesten den tredje mest besøkte funksjonen på hans blog.

Anders skriver en internasjonal blog med ett internasjonalt publikum, han skal selge «nordiske matoppleveser» som han selv sier. Det er da viktig at opplevelse av hans blogg er like rask når den lastes fra Taipei som den er når den latest fra Oslo. Andershusa.com bruker derfor vårt CDN (Content delivery network) for å kunne lever bilder og tekst direkte til leseren fra en server nærmere leseren. På denne måten oppleves Andershusa.com like rask uansett hvor leseren måtte befinne seg.

 

Klikker her for å gjøre din blogg eller nettbutikk om til en trafikkmaskin.

Benedict Gareth
Benedict Gareth

Lorem ipsum consectetur amet sit comeneer ilremsolme dolc.

Share this article:

Subscribe to our newsletter

Read the latest articles from our experts