fbpx

Gruue

Klient
Gruue

Tjenester
Nettbutikk, Design, Markedsføring

Link
https://gruue.no

Gruue er norges eneste produsent av norske vedfyrte og gassfyrte pdzzaovner. Designet og utviklet i Norge har Gruue klart å utvikle produkter som er produsert i Europa og Norge. Utviklet for nordisk vær og vind samt med ett design og funksjon som overgår forventningene har Gruue blitt en merkevare for kjennere. Gruue produkter er for deg som vil ha en kvalitetsovn som ikke bare steker pizza på under 60 sekunder, men som også har nok plass og høy nok varmekapasitet til å bake, langsteke og røyke mat.

Trafikkmaskin drifter og utvikler Gruue nettsiden, samt nettbutikk og integrasjoner mellom faktura og regnskapssystemer. Trafikkmaskin har også utviklet funksjon for viral deling av rabattkuponger som vi kaller «Gi 100 få 100». Denne funksjonen har vært en stor suksess for Gruue og gir kunder som deler sin unike kupong 100 kr når kupongkode blir brukt. Kunder som bruker kupongkoden får 100 kr i rabatt.

Trafikkmaskin utvikler også Gruue sine annonser til sosiale medier samt Google Ads. Gruue Pizzastål Pro er en av norges mest solgte bakestål som er designet, utviklet og produsert i Norge. Et helnorsk produkt av høy kvalitet og med utallige fem stjerners omtaler på deres nettsider. Gruue har markedsført dette produktet gjennom sosiale medier med video-annonser.

Les mer om det beste Pizzaztål Pro

Flere kule kunder

Skal vi ringes?

Vil du gjerne at vi slår av en prat først? Vi ringer dersom du har noen spørsmål du gjerne vil få avklart først før du kjøper noen av våre tjenester.