fbpx

Vi bygget en Trafikkmaskin

Vi trengte en tjeneste som gjorde vår egen markedsføring enklere, raskere og med mer suksessfylt enn tradisjonelle digitale markedskampanjer. Derfor bygget vi Trafikkmaskin.

Trafikkmaskin er en unik blanding mellom digital og fysisk markedsføring. Vi designer enkle digitale løsningen sammen med fysiske produker og opplevleser som gir kunden en unik opplevelse og som vekker følelser. Sammen med våre bedriftskunder lager vi fysiske kampanjeprodukter i særdeles begrenset opplag og kobler disse opp mot produkter eller tjenester i butikken. Effekten er klar, folk elsker når det digitale blir fysisk og visa versa.

Trafikkmaskin er utviklet og levert av Braves gruppen og gir alle kunder mulighet til å lage kostnadseffektive kampanjer til en hyggelig pris. Vi har tro på at selv om du er en liten bedrift så kan du få mer igjen for en markedskampanje enn det koster å produsere den. Med vår metode kan du gjøre akkurat det.

Trafikkmaskin fra Braves

Grunderene bak Trafikkmaskin er Elisabeth Bratteberg og Markus Vesøen. Deres team utvikler flere fysiske og digitale produkter som blir solgt i butikker over hele Europa.

Du kan lese mere om Braves her.

Sammen kan vi gjøre din bedrift til en Trafikkmaskin.

KONTAKT oss IDAG