fbpx

3 grunner – Nettside til bedrift fremfor bare en facebook side

Nettside til bedrift billig

Vi har hørt fra mange mindre bedrifter si at det holder å ha en Facebook side. Hvis du vil ha mindre kunder så er det absolutt best med bare en Facebook side. Dersom du vil ha flere nye kunder, så må du ha en nettside. Her er 3 grunner:

1. Kunder finner ikke Facebook sider på Google

Dersom en kunde leter etter en tjeneste eller produkt f.eks «Elektriker i By-navn» så vil Google vise deg nettsider og ikke facebook sider. Kunder som kjenner navnet på din bedrift og søker på dette vil selvfølgelig finne deg og din facebook-side. Men nye kunder kjenner ikke ditt bedriftsnavn eller tjenester og søker derfor etter generiske tjenester på Google. Da vil de som har egen nettside som er optimalisert for disse søkeordene og tjenester være på topp av Google søkesiden.

2. Du kan ikke optimalisere facebook sider for generiske søk

For deg som driver en bedrift med mange forskjellige tjenester eller produkter så vil du aldri kunne optimalisere for de forskjellige tjenestene eller produktene du tilbyr. Kunder søker i 90% av tilfellene på generiske tjenester med lengre søkeord som f.eks

  • pris på ny stikkontakt på kjøkkenet
  • oppussing av lite badrom i bynavn
  • raskeste levering av varmepumpe i bynavn
  • beste kebab i bynavn
  • billigste øl på pub i bynavn
  • beste cocktails i bynavn
  • pris på nye vinduer til hus

Ingen av disse søkeordene kan du optimalisere din facebook side for. Dette gjør at du går glipp av 80-90% av trafikken og nye kunder i ditt område. I enkelte områder kan dette betyr flere hundre nye kunder i måneden!

Vi har kunder innen restaurant og servering som har fått flere hundre nye kunder i uken under høysesongen, etter de fikk ny nettside for bedrift fra oss. Dette er grunnet at de er på topp av google søk i området for mange generiske søkeord. Dette viser seg spesielt viktig under sommersesongen hvor mange nye mennesker kommer til byen som ikke kjenner noen bedrifter i området og søker med generiske søk på google.

3. Din bedrift og dine kunder

Når du kun bruker facebook sider så vil du ikke kunne styre hvordan siden ser ut eller registere kunder med kontaktskjema, nyhetsbrev eller re-markedsføring. Når en kunde besøker din nettside er det enkelt å samle inn navn, telefonnummer og eller e-post for å enkelt få nye kunder og leads. Samtidig ved bruk av f.eks Google annonsering vil du kunne vise markedsføring direkte og kun til de som har vært innom din nettside tidligere. Dette kalles re-markedsføring eller «remarketing» på engelsk.

Remarkedsføring gjør det enkelt å minne kunder på at du eksisterer og vise frem nye produkter, tjenester og priser. Slik markedsføring er særdeles effektiv fordi besøkende av din nettside husker deg igjen og nivået av tillit til annonsene dine øker. Dette igjen medfører flere leads og kunder.

Flere av våre kunder som optimaliserer sine nettsider for flere av tjenestene de tilbyr opplever mellom 20-40% økning i årlig omsetning hvert år fra ny kunder. Dette er kun grunnet optimaliserte nettsider og helt nye leads som samles inn gjennom deres egen nettside.

Når du poster til ny post til facebook siden din har du sikkert oppdaget at det er svært få som ser denne. Dette er fordi facebook har innfør «pay to play», dvs du må betale for at kunder skal se dine poster. Med din egen nettside vil nye og gamle kunder alltid finne deg og dine tjenester på Google helt gratis.

Nettside til bedrift skal ikke være dyrt

Det er billig å få en ny nettside til din bedrift hos oss. Det er langt dyrere å la være å ha en egen nettside da nye kunder vil velge konkurrentene som har en nettside. Vi i Trafikkmaskin mener alle bedrifter med ambisjoner skal ha råd til en nettside. Derfor leverer vi en ny nettside til din bedrift til fastpris. Kun 497,- kr per mnd eks mva. Det er ingen oppstartskostnader eller ekstra kostnader.

Du får en nettside som er optimalisert for dine tjenester og produkter i ditt geografiske område.

Bestill nettside til bedrift idag.

Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.