fbpx

Resturantmeny design

Vår menydesign tjeneste gjør det enkelt å bestille en vakker og funksjonell meny i expressfart.

Slik gjør du det det👇🏻

1. Velg menyformat

Vi kan designe din meny i hvilket som helst format. Men det kan være lurt å velge seg ut en type meny som passer deg best.

2. Velg menydesign

Velg et av våre mange inspirerende menydesign som utgangspunkt eller send oss bilde din inspirasjon. Vi designer tilpasset ditt format.

3.Send bestilling

Nå som du vet hva du ønsker deg så fyller du it informasjone og legger inn en bestilling. Vi kontakter deg for å starte designprosessen.
steg 1

Velg menyformat

Hvordan du skal bruke din nye restaurantmeny er et viktig element når du skal velge hvilket format din nye restaurant meny skal designes og printes på.

A4 Menyformat

A4 er det mest vanlige restaurantmeny formatet og brukes av Michelin restauranter så fremt som fast food restauranter. Et klassisk format som gjør det enkelt å få en oversiktig og selgende meny.

A4 menyformatet er også veldig rimelig å printe samt du kan printe selv dersom du har en printer på kontoret.

A5 bifold meny

A5 bifold menyformat er en A4 side brettet i to med print på begge sider. Passer perfekt som take-away meny, men også som meny i restauranten. Den plassbesparende og rimelig å printe.

TRIFOLD

Denne typen brettet menyformat er mest brukt som take-away meny. Den er oversiktig og kompakt med plass til mye informasjon på et lite format.

a3 storformat

Denne typen storformat er mest brukt til bordmeny og gir deg mye plass til å designe en spennende og oversiktlig meny.
steg 2

Velg menydesign

La deg inspirere av våre eksisterende menyer eller send oss bilde av hva du ønsker. Alle menydesign stilene kan designes og tilpasses hvilket som helst menyformat.

Alle menydesignene er kun et utgangspunkt og endres basert på dine behov og ønsker.
steg 3

Bestill din nye meny

Fyll ut ordren nedenfor med informasjon så tar vi kontakt med deg for å fullføre din ordre. Du vil få tilsendt skjema for utfylling av all informasjon til din nye meny, så fremt du ikke har en meny som du kan sende oss.
Kun 3998,- eks mva

Les våre nyeste artikler om menydesign

Ofte spurte spørsmål

Finner du ikke svaret her? Kontakt oss på telefon +47 46663663 eller kontakt support.

Printer dere også menyer?
Du kan velge om vi skal printe menyene for deg. Du betaler kun for kostnaden av selve printen hos trykkeriet. Du vil også få filer klar til print slik at du kan printe selv eller velge hvilke som helst trykkeri i ditt nærområde.
Kan menyen også gjøres digital til deling på nett?
Hver eneste menydesign leveres også som digitalfil tilpasset deling på nett og sosiale medier som Facebook og Instagram.
Hvor mye koster det å få designet en meny?
Det koster 3998,- eks mva å få designet din unike restaurantmeny optimalisert for salg. Dersom du ønsker flere formater og typer av samme meny tilkommer det 1798,- per menytype.
Hvor raskt kan dere levere en ny meny?
Vi kan levere en ny meny på 48 timer, så fremt du er rask til å godkjenne design og endringer fortløpende.
Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.