fbpx

Vi skaper innholdet dine kunder elsker.

Uavhengig om du selger varmepumpe eller hamburger, så vil godt innhold alltid engasjere. Våre tekstforfattere lager guider og artikler om dine produkter og tjenester som generer inntekter.
HVORFOR INNHOLD?

Du har løsningene kundene leter etter

Alle bruker google når de skal søke etter et produkt eller en tjeneste. Google prioriterer å vise lokalt innhold nær kunden dersom dette finnes. Hvis lokalt innhold mangler vil de finne innhold som dekker hele landet. Det er derfor spesielt viktig som en lokal aktør i din bransje å tilby nyttig innhold som engasjerer og konverterer.
HVILKE TYPE INNHOLD?

Guider og omtaler

Kunder søker ofte etter løsninger eller det "beste produktet". Når din nettside tilbyr gode guider med løsningene dine kunder søker etter, vil din bedrift bli synlig i alle søk. Den økte trafikken du får ved å bruke innhold gjør det enkelt å få nye kunder og leads.
hvor mye innhold trenger jeg?

Bedre innhold, ikke mer innhold

Vi får ofte spørsmål om hvor mye innhold som bør lages for å oppnå effekt. Det er ikke mengden som gjelder, men kvaliteten. En til tre omfattende guider eller omtaler vil garantert gi god effekt. Etter en periode vil du oppleve stor økning av trafikk til dit nettsted, som igjen vil resultere i flere leads og kunder.
hva gjør en tekstforfatter?

Ordsmed og struktur

En tekstforfatter vil gjøre grundig analyse av bransjen din og dine produkter eller tjenester. Så vil vi skrive en eller flere artikler eller guider som er optimalisert for de søkeordene dine kunder bruker. Sammen med vårt design team vil vi bruke bilder, illustrasjoner og tekst for å skape den beste leseropplevelsen. Vi vil gjøre den delbar og enkel å forstå for leseren, helt fri for vanskelige ord og uttrykk.
klar for flere kunder?

Tekstforfatter med fastpris

Alle bedrifter fortjener godt innhold mener vi. Derfor får du fastpris på tekstfortatter tjenester som er enkle å forholde seg til. Du bestemmer selv hvor mange artikler eller guider du ønsker produsert og får fastpris per artikkel.

Vi dekker alle typer bransjer, produkter og tjenester fra restauranter til håndverkertjenester.

Enkle og forutsigbare priser

Det skal være enkelt å bestille godt innhold til din bedrift. Våre priser er like enkle å forstå som de å betale.
Alle priser er eks mva.

Guider & Artikler

En god artikkel ligger på rundt 750 - 1200 ord avhengig av bransje. Alle artikler kommer også med bilder eller illustrasjoner som en del av pakken. Vi kan bruke dine bilder eller vi kan bruke stock photos.
Dette får du
 • 1 artikkel / guide
 • Tekst på inntil 1200 ord
 • Bilder
 • Optimalisert for dine mål
en artikkel eller guide

1690,-

Ekstra omfattende tekst

Enkelte artikler kan ha en fordel av å være lengre og mer omfattende. Gjerne opp mot 3000 ord kan gi utrolig effekt dersom emne er viktig for kundegruppen. Du kan kjøpe ekstra innhold/ord til din eksisterende bestilling.
hvorfor flere ord?
 • Økt synlighet på google
 • Dersom guiden er omfattende og trenger mye informasjon
 • B2B salg foretrekker lange artikler
 • Økt engasjement fra lesere
kostnad per 1000 ord

890,-

Six pack med artikler

For deg som trenger en dyktig tekstforfatter til å skrive om din bedrift. Vi lager lange og optimaliserte artikler om dine tjenester eller produkter. Engasjerende innholdsmarkedsføring som konverterer lesere til kunder.
vi skriver om
 • Bedriftsomtale
 • Nyhetsartikler
 • How-to artikler
 • Produktomtaler
 • Tjenesteomtaler
 • Guider

Bestill innholds-markedsføring til din bedrift

Fyll ut skjema nedenfor med dine ønsker og informasjon. Så skal vi skape magisk innhold som får kunder inn døren.
Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.