fbpx

Anders Husa

Anders Hus Kaitlin Orr - Andershusa.com nettside drift.

Klient
Anders Husa & Kaitlin Orr

Tjenester
Drift av nettside, Design, utvikling av karttjeneste

Link
https://andershusa.com

Anders Husa og Kaitlin Orr driver en av verdens største matblogger. Med millioner av besøkende hvert år på sin nettside stilles det store krav til sikkerhet og optimalisering av nettsiden. Trafikkmaskin er utviklet i samarbeid med Anders en egen karttjeneste som nå er blitt nettsidens største og mest besøkte tjeneste. Titusenvis av besøkende bruker karttjenesten hver eneste uke til å finne Anders og Kaitlin sine unike håndplukkede kart for de beste matopplevelsene i verden.

Karttjenesten har også blitt en inntektskilde for Anders og Kaitlin der de tilbyr sponsede lokasjoner og hoteller som en naturlig del av tjenesten.

Andershusa.com er blitt en av verdens mest besøkte, men også en av verdens mest respekterte matbloggere. Både Anders og Kaitlin er å se på events verden over og i samarbeid med Michelin guiden.

Nettsiden til Anders og Kaitlin bruker samme infrastruktur, oppsett og optimaliseringer som alle våre Trafikkmaskin kunder. Om du har ett besøk om dagen eller 1 million så vet du at de besøkende får en god opplevelse.

Anders Hus Kaitlin Orr - Andershusa.com nettside drift.

Anders Husa og Kaitlin Orr reiser verden rundt og skriver om utrolige matopplevelser. Sammen deler de sine opplevelser på bloggen og med ett mantra om at de kun skriver om opplevelser som de selv betaler for og liker. Derfor har også parret oppnådd en unik posisjon som matskribenter i verden da de aldri omtaler restauranter de ikke liker, ei heller omtaler restauranter som betaler dem penger. Du vil derfor aldri finne en dårlig omtale og naturlig nok vil mange restauranter aldri være omtalt. Andershusa.com er den beste kilden for de beste matopplevelsene og restaurantene i verden.

Anders og Kaitlin har også startet en eksklusiv matklubb de kaller The Hungries. Her kan man abonnere og få tilgang til unike opplevelser og bord på restauranter det normalt er venteliste på i flere år.

Sjekk ut The Hungries matklubb

Bilde av Andershusa.com nettside.
Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.