fbpx

Fru Juske

Trafikkmaskin har laget Frujuske.no - grimstads beste restaurant.

Klient
Fru Juske – Restaurant

Tjenester
Nettside

Link
https://frujuske.no

Fru Juske er Grimstads beste restaurant. Fru Juske fikk Travelers Choice award i 2022 som betyr at de er topp 10% restauranter i Norge. Fru Juske lager raus og smaksrik mat basert på lokale råvarer fra Grimstad og sørlandet. Sammen med daglig leder Tommy Hushovd har vi utviklet en rask og funksjonell nettside som underbygger deres mål. Enkel tilgang til viktig informasjon, meny og digital reservasjonssystem.

Fru Juske har nå en egen identitet på nett og kan bruke siden til å nå ut til et bredere publikum. Fru Juske har menyene sine digitalt på nett og kunder kan laste ned og lese menyen på nett. Nye kunder finner også Fru Juske basert på de matrettene de har i menyen, da vi har optimalisert menyen for søk på google.

Trafikkmaskin har laget Frujuske.no - grimstads beste restaurant.
Fru Juske Restaurant i Grimstad

Fru Juske hadde laget sin logo hos en tidligere designer, men manglet originalfilen for å få optimal oppløsning på print og på nett. Vi i Trafikkmaskin har optimalisert og tegnet den på nytt slik at Fru Juske nå har sin originalfil og de har fått mange forskjellige versjoner og farger som de kan bruke i sosiale medier. Eierskap til egen merkevare er viktig for alle bedrifter og riktig bruk av merkevaren på tvers av digitale tjenester gir kunder forutsigbarhet og tilitt til bedriften.

Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.