fbpx

Nameless klær med print

nameless.no klær, t-skjorter og gensere med morsomt design retro design

Nameless ingen logo, bare godt design.

Nameless.no er et nytt tilskudd i Norge, nettbutikken er utviklet av Trafikkmaskin og designet er etter ønske designet med fokus på produktene. Nameless designer t-skjorter, gensere og annet tøy med trykk. De spesialiserer seg på å lage tidsriktige utrykk og tekster som treffer en nerve i nyhetsbilde eller memes vi kjenner gjennom sosiale plattformer som TikTok, Facebook, Reddit, Snap og Instagram.

Nameless lager klær for mennesker med meninger og som står for noe. Med en t-skjorter fra Nameless så sier du din mening eller hva du står for.

Nameless designer også t-skjorter som gjenbruker inspirasjon fra gamle reklameplakater og ikke minst cover art fra gamle VHS filmer som du fant på videosjappa på 80 og 90 tallet.

Alle klærne er oeko tex 100 sertifisert og inneholder derfor ingen farlige stoffer og kan brukes umiddelbart uten vask. Dette er til stor forskjell til klær du finner i butikken og på nett.

Noen av de mest populære designene til Nameless er for eksempel en t-skjorter som treffer en nerve blant de som elsker planter, plrantestell.

Introvert, men villig til å diskutere planter er en serie t-skjorter, gensere og handlenett som sier akkurat det.

Nameless.no t-skjorte  - Introvert, men villig til å diskutere planter.
Nameless.no – Introvert, men villig til å diskutere planter genser

Nameless har gjort det ekstra enkelt å finne riktig størrelse når du handler. Med sin størrelsesguide kan du enkelte bruke din eksisterende favorittgemser eller t-skjorte og måle denne hjemme og sammenligne mot nameless sin størrelsesguide.

Nameless lager også utrolig morsomme og søte bodies til babyer som er oeko text sertifisert, men også med print som virkelig treffer en nerve hos foreldre.

Poop there it is! er en utrolig morsom body til baby opp til 18måneder. https://nameless.no/produkt/poop-there-it-is-baby-onesie/

Hvis du er glad i retro og gammeldags reklameplakater fra norske merkevarer som for lengst er blitt irrelevant og forsvunnet så har Nameless tatt frem noe av de beste gamle reklamene og printet dem på t-skjorte slik at de nok en gang kan bli vist frem.

Nameless bruker også inspirasjon fra VHS kassette som du fant på din lokale videobutikk på 90 tallet.

En av mange kule VHS filmer som har fått en egen t-skjorte. I den gamle kremhvite fargen som var så populær på 80 tallet. Destructor VHS t-skjorte nameless

Pizza t-skjorter

Nameless har også designet veldig morsomme t-skjorter for deg som liker pizza. Den evig debatten om det er lov med Ananas på pizza? Har fått ett svar. Elsker du ananas på pizza? Da er denne «Legaliser ananas og pizza» hettegenseren noe for deg.

Genser med Legaliser ananas & pizza fra Nameless.no
Genser med Legaliser ananas & pizza fra Nameless.no
Vi leverer tjenester som øker din omsetningen og får flere fornøyde kunder inn døren.
Braves Global AS
Org: 917187525
Kirkegaten 1B
4878 Grimstad
© 2024 Trafikkmaskin. Alle rettigheter.