Gruue er en spennende norsk merkvare som designer og utvikler spennende nye produkter innen gass, pellets og vedfyrte pizzaovner. Gruue har satt seg som mål å lage produkter for det nordiske markedet som har innovative løsninger som forenkler bruken. Med en vedfyrt pizzaovn fra Gruue vil du alltid oppleve et godt resultat, samtidig som prisen er særdeles hyggelig. Dette er en vedfyrt pizzaovn for deg som er ute etter det beste resultatet til en god pris.

Gruue Pizzaboks (Versjon 1) – En fullisolert vedfyrte pizzaovn designet og utviklet i Norge. Leveres komplett med dør. Her vises den med ekstrautstyret «Ovnsdør med glassvindu».

Bilde av Pizzaboks 1 med glassvindu som ekstrautstyr.

Gruue åpnet sin nettsiden her på Trafikkmaskin i februar 2019 og de jobber nå med å produsere sin første modell av verdens rimeligste full-isolerte vedfyrte pizzaovner. Gruue har satt seg som første mål å kunne tilby en løsning for alle hjemmekokker og pizzaelsker som har lyst til å starte med å lage pizza i en vedfyrt pizzaovn.

Gruue har med sin Pizzaovn som mål å selges rundt 3000,- kr for en komplett pizzaovn og være et rimilgere alternativ til store ovner som ofter koster like mye som en fin bruktbil. Ovenen har 33cm stekeflate mer enn nok til en rimelig stor napolitansk pizza. Ovnen blir over 500c grader iløpet av kun 20 minutter og evner og magasinere varme over tid slik at du får gode resultater hele kvelden.

 

Her ser du Gruue Pizzaboks bakfra der du har enkel tilgang til fyringskammeret. Dette fylles enkelt opp med pellets eller avkappet ved. Under bruk kan du enkelt legg nytt brensel i matingskammeret.

Pizzaboks er en vedfyrt pizzaovn som kan bruke pellets og små vedkubber. Den kan også bruke en miks av grillkull og ved for å holde en lavere men veldig jevn varme dersom du vil bruke ovnen til baking av brød eller til f.eks langstek av kjøtt. Pizzaboks har et stort ovnsrom på hele 36cm bredd, 37.8cm dybde og 16.8cm høyde. Dette gir plass til blant annet grillpaner og gryter i støpejern som du kan bruke til å lage all slags spennende mat i hagen. Pizzaboks er først og fremst en pizzaovn, men kan brukes som en vedfyrt bakerovn og matovn til hagen.

Du kan forhåndsbestille den vedfyrte Pizzaovnen på Gruue.com

Bilde av laging av pizza i vedfyrte pizzaovn fra Gruue. Pizzaboks version 1