fbpx

Rask Wordpress hosting i Norge

Vil du ha din wordpress installasjon på raske servere i Norge koblet direkte på det norske kjernenettverket? Trafikkmaskin tilbyr utvalgte kunder hosting av sine wordpress prosjekter på egne servere som gir ekstremt raske lastetider og en deilig brukeropplevelse for deg og dine brukere.

KONTAKT OSS
Norsk wordpress hosting fra Trafikkmaskin - raskest i Norge.

Wordpress hosting for deg med ambisjoner

Vi vet hvor irriterende det er å kjøpe wordpress hosting for så å finne ut at du må betale mer for alt. Samtidig som at farten på serveren er dårlig og du er ikke får gjøre som du selv vil.

Med Trafikkmaskin Wordpress Hosting får du garantert en rask server, backup og hjelp om det skulle skje noe. Du kan gjøre som du vil og installere themes og plugins etter ønsker. Dersom noe går galt hjelper vi deg komme tilbake igjen på minutter, ikke timer.

Xeon server norge trafikkmaskin wordpress rask hosting

Høy wordpress hosting ytelse, ikke høy pris

Vi er opptatt av å lage løsninger for mennesker og bedrifter med ambisjoner og hjelper deg komme igang og skalere over tid. Våre løsninger gir deg garantert høyere verdi enn prisen.

Integrert backup

Hos Trafikkmaskin har du alltid backup av dine data og dersom noe skulle skje er du kun ett enkelt klikk unna å returnere siden din til siste backup. Vi sikrer din wordpress og ikke minst hjelper deg sette opp innholds akselerasjon (CDN) og SSL sertifikat helt gratis.

Teknisk support

Tekniske problemer fikser vi selvfølgelig, men vi kan også hjelpe deg vokse ditt wordpress prosjekt være seg blog eller nettbutikk. Våre teknikkere er like flinke på backup som på digital markedsføring og søkeoptimalisering.

Starter Pakken For deg som skal starte

Du får din egen installasjon av Wordpress klar til bruk på en rask server med sikkerhet og backup integrert. Du legger inn det du selv trenger og fikser dine egne themes og plugins.

MEST POPULÆR!
Starter Pakken
kr299

Per måned, NOK.

Bestill nå!
  • Ticket/E-post Support
  • Rask server
  • Backup & Sikkerhet
  • 99.999% oppetid
  • 20GB SSD Lagring

Premium Pakken For deg som driver business

Du får alt i Starterpakken samtidig får du mer plass, kontinuerlig oppgradert til raskeste server som tåler høy trafikk, flere produkter i nettbutikken og prioritet på support på telefon.

HØYESTE VERDI
Premium Pakke
kr899

Per måned, NOK.

Bestill nå!
  •  Telefon Support
  • Alltid raskeste server
  • Backup & Sikkerhet
  • 99.999% oppetid
  • 100GB SSD Lagring

Les om Anders Husa sin suksess med Trafikkmaskin

Anders Husa har gått fra ukjent til Nordens største matblogger på få år. Anders har fått skryt for ekstrem ytelse og teknisk kvalitet på sin løsning. Alt av Anders tekniske utvikling og hosting gjøres hos Trafikkmaskin. Vi vet hva som skal til for å vokse fra hobby til business.

LES MER OM ANDERS HUSA HER
Anders Husa bruker Trafikkmaskin som Wordpress hosting i Norge.